tiistai 30. huhtikuuta 2013

tasku kortteja

Papermanian Happy Days on aivan ihastuttava paperi, olen sen joskus talvella ostanut Amaliasta, ollessani kurssilla siellä. yllättävän riittoisaa paperipakkaus =) 
nämä taskukortuit tein  siitä paperista ihan pikaiseen 



maanantai 29. huhtikuuta 2013

vain pojat

väriä elämään =) oli ajatus josta sivu lähti liikkeelle. kello oli 22,30 kun pienin vihdoin sammui ja äitillä alkoi skräppäyshetki perjantai iltana. pinkkiä, sinistä ja keltaista. ripaus mustaa ja vihreää =)
paperit papermaniana happy days, washiteipit teippitarhasta ja uusi löytö IS päivältä oli smash washiteippi joita laitoin muutamaan kohtaan. perhoset on tehty dylusions suihkeita suihkuttamalla ja leimaamalla kirjoitusta päälle. amaliasta olen joskus ostanut filmirulla leiman ja sillä leimasin kutistemuoviin. nuolet tuli uusimmasta suuri seikkailu netti kurssisin kitistä, ja oli ihan pakko testaa, ovat niiiin ihania!!!!! glitteri kirjaimet ostin myös IS päiviltä, muistaakseni heinikasta











perjantai 26. huhtikuuta 2013

huhtikuun sivuja


sain vihdoin tänne nettiin nämä sivut, jotka on jo pitkään olleet valmiina. 
Emmon kurssin viimeiset sivut ovat tällaiset:

toisiksi viimeisenä tehtävänä oli valokuva: otin kuvan kotimatkalla mummilasta. pyörät oli vihdoin saatu esiin varastosta, mutta sitten alkoi taas pyryttää, valtavan isoja lumihiutaleita ja kevä tuntui vetäytyvän taas kauemmas.



viimeinen sivuun annettiin csi tehtävä./tarinointi.
 valkoinen pohja. värit musta harmaa ja punainen. tarinointi käsin, nappeja.